Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
- NATURALNE KATEGORIE
- GAZETKA PROMO
- HURT DLA FIRM I INSTYTUCJI
- NOWOŚCI
- TOPOWE PRODUKTY
- NATURALNIE DLA DOMU I ZWIERZĄT
- NA PREZENT
- WYPRZEDAŻE
SCHAR Placki Baza bezglutenowa PIZZA BASE 300g
- ZAWSZE GRATIS! ODBIÓR OSOBISTY Po wcześniejszym ustaleniu 0
- ORLEN PACZKA - wpłata na konto 9
- Paczkomaty InPost 12zł 12
- KURIER - wpłata na konto 15
- Kurier pobranie 17
Doskonałe spody do pizzy bezglutenowe pozwalają w domowym zaciszu przygotować jedną z najbardziej popularnych na świecie potraw. To danie, które uwielbiają dzieci i dorośli, a różnorodność dodatków, jakie można położyć na kultowym placku sprawia, że za każdym razem smak może zaskoczyć. Oczywiście spody Schar Pizza Base, jakie oferujemy, są najlepszą i bezpieczną propozycją dla osób na diecie eliminacyjnej. Powstają z doskonałej jakości składników, są cienkie i inspirowane tradycyjną formą włoskiej potrawy. Dzięki temu można mieć pewność, że przygotowuje się rewelacyjne i smaczne danie, które w łatwy sposób można dostosować do swoich preferencji. Produkowany przez Schar spód do pizzy to idealna opcja dla tych, którzy nie mają zdolności kulinarnych i tych wszystkich, którzy nie mają czasu na samodzielne przygotowywanie ciasta, a chcą w domu zawsze mieć najlepszej jakość półprodukty. Tego typy dodatek czasem jest jedyną opcją, by zjeść kultowe danie, jeśli nie można liczyć na bezglutenową opcję w pizzerii.
Aby przygotować ulubioną potrawę, wystarczy wziąć spód Schar Pizza Base, posmarować sosem pomidorowym, posypać serem – najlepiej mozzarellą i dodać mięsne oraz warzywne dodatki, a następnie zapiec w piekarniku. Ciasto jest chrupiące i cienkie oraz neutralne w smaku. Warto więc do sosu dodać popularne w kuchni włoskiej potrawy takie jak oregano, bazylię, czosnek czy suszone pomidory. Poza tym spody do pizzy bezglutenowe są zdecydowanie lżejsze niż tradycyjne, a dodatek błonnika jabłkowego sprawia, że są idealną opcją nawet dla osób dbających o wagę. Oczywiście wiele zależeć będzie od tego, jakie dodatki się pojawią na cieście. Sprawdź, jaki marka Schar spód do pizzy przygotowała specjalnie dla Ciebie.
Czy Państwa pizza powinna oryginalnie smakować? Wystarczy nałożyć spód pizzy wedle własnego życzenia i fantazji, krótko podpiec w piekarniku i włoska pizza o specjalnej, oryginalnej nucie gotowa.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, woda, olej słonecznikowy, skrobia ryżowa, syrop ryżowy, dekstroza, substancje zagęszczające: hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; drożdże, błonnik roślinne (psyllium), sól, regulatory kwasowości: kwas winowy.
Może zawierać soje. Produkt nie zawiera laktozy.
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
PO OTWARCIU PRODUKT NALEŻY SPOŻYĆ W TYM SAMYM DNIU.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1240kJ / 294 kcal
- Tłuszcz: 4,8 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 g
- Węglowodany: 58 g w tym cukry: 5,4 g
- Błonnik : 4,6 g
- Białko: 2,3 g
- Sól: 1,0 g
Masa netto: 300 g (2 x 150 g)
-
Polecamy
-
Produkty podobne