Zrób zakupy do 14:00 - wyślemy tego samego dnia. Darmowe dostawa od 59zł
Brak towaru

LOW-CARB KETO MULTII MIX MIESZANKA BEZGLUTENOWA 250g BEZGLUTEN

Dostępność: Brak towaru
20.66
szt.
Zamówienie telefoniczne: 794262626 Pytanie związane z produktem?
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu: natychmiast
Cena przesyłki:
9
  • ZAWSZE GRATIS! ODBIÓR OSOBISTY Po wcześniejszym ustaleniu 0
  • ORLEN PACZKA - wpłata na konto 9
  • Paczkomaty InPost 12zł 12
  • KURIER - wpłata na konto 15
  • Kurier pobranie 17
Więcej o produkcie
Waga
0.25 kg
EAN:
5906720578162

Mieszanka KETO to produkt do stosowania w diecie niskowęglowodanowej (Low-carb ketogenic diet), bogata w białko i tłuszcze, z niską zawartością węglowodanów. Zalecana jako dieta odchudzająca lub dla chorych na cukrzycę typu 2.

Mieszanka do uniwersalnego zastosowania, do wypieku KETO produktów: chleba, bułek, ciasta na pizzę oraz muffinek.

Z 250g mieszanki otrzymujemy 600g puszystego, miękkiego chleba keto low-carb, który po wypieczeniu zachowuje swoją świeżość w kolejnych dniach.

Bardzo łatwe przygotowanie – wystarczy dodać wodę i zamieszać łyżką! Piec w piekarniku. Nie trzeba miksować, ugniatać, dodawać drożdży ani czekać aż wyrośnie.

Wysoka zawartość błonnika i białka

 

Składniki: mąki częściowo odtłuszczone (z pestek dyni, z siemienia lnianego, kokosowa), błonniki (z cykorii, z babki jajowatej), siemię lniane, nasiona sezamu, białko jaja w proszku, białko grochu, sól himalajska, substancja spulchniająca: węglan sodu.

Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY

 

Może zawierać orzechy, orzeszki arachidowe i gorczyce.

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu (po przygotowaniu według przepisu na opakowaniu):

Wartość energetyczna w 100 g produktu: 851 kJ/ 205 kcal 

Tłuszcz: 9,5 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g

Węglowodany: 4,8 g

w tym cukry: 2,1 g

Błonnik: 14 g

Białko: 18 g

Sól: 1,4 g

 

Przepis na bezglutenowy chleb keto low-carb foremkowy:

Wymieszać energicznie łyżką zawartość opakowania z 380 ml (1 i 1/2 szklanki) ciepłej wody, aż do uzyskania zwartej masy. Przełożyć do natłuszczonej foremki (rekomendowany wymiar: 21 x 11cm), wygładzić łyżką powierzchnię ciasta. Piec 1h w 180°C z termoobiegiem.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: