Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
- NATURALNE KATEGORIE
- GAZETKA PROMO
- HURT DLA FIRM I INSTYTUCJI
- NOWOŚCI
- TOPOWE PRODUKTY
- NATURALNIE DLA DOMU I ZWIERZĄT
- NA PREZENT
- WYPRZEDAŻE
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



KISZONE SPECJAŁY Zakwas z kapusty 500ml
- ZAWSZE GRATIS! ODBIÓR OSOBISTY Po wcześniejszym ustaleniu 0
- ORLEN PACZKA - wpłata na konto 9
- Paczkomaty InPost 12zł 12
- KURIER - wpłata na konto 15
- Kurier pobranie 17
- Zakwas z kapusty, delikatnie musujący o intensywnym smaku. Szklankę soku każdego ranka!
Zakwas z kapusty to jeden z naszych ulubionych produktów! Pokochaliście go od pierwszego spróbowania. Stworzyliśmy dla Ciebie naturalnie pełny smaku zakwas z kapusty na najlepszej soli kłodawskiej. Takie proste, a takie pyszne! Jest niepasteryzowany, dzięki czemu fermentacja trwa, także po otwarciu może się pienić i gazować. Pij regularnie! :)
Przede wszystkim zakwas nie zawiera ani kropli octu. Do naszych zakwasów wybieramy najlepszej jakości kapustę oraz wysokiej jakości składniki, czyli soczystą marchewkę i najlepszą sól kłodawską kamienną. Bez drogi na skróty i oszukiwania - podajemy uczciwie prawdziwy skład.
Jest niskokaloryczny i zawiera bardzo mało cukru, dzięki temu jest świetnym składnikiem różnych diet.
Podsumowując zakwas z kapusty jest:
- bez konserwantów
- bez octu
- bez dodatku cukru
- niepasteryzowany
- kiszony naturalnie w kontrolowanej temperaturze
- przygotowany z miłością!
Czym różni się sok z kiszonej kapusty od zakwasu z kapusty? Producenci te nazwy stosują zamiennie, smaki są bardzo podobne. Natomiast sok jest wytłoczony z kapusty kiszonej, a zakwas to wyciąg, który powstaje naturalnie w wyniku fermentacji kapusty. Właściwości mają podobne.
Dlaczego nasze kiszonki „buzują”? Są niepasteryzowane, czyli fermentacja cały czas trwa. W słoiku widzimy fermentację i działanie bakterii kwasu mlekowego, a to one stoją za najlepszymi wartościami kiszonek. Otwieraj powoli schłodzony. Zakwas może się pienić i gazować po otwarciu. To naturalny objaw.
Czy to oznacza, że są zepsute? Nie, wręcz przeciwnie. Oznacza to, że zostały dobrze, naturalnie ukiszone i fermentacja nie została przerwana. To pożądany efekt.
Skład: Wyciąg z kapusty kiszonej (Kapusta, woda, marchew, sól kłodawska).
Masa netto: 500 ml
-
Polecamy
-
Produkty podobne