Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
- NATURALNE KATEGORIE
- GAZETKA PROMO
- HURT DLA FIRM I INSTYTUCJI
- NOWOŚCI
- TOPOWE PRODUKTY
- NATURALNIE DLA DOMU I ZWIERZĄT
- NA PREZENT
- WYPRZEDAŻE
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



KISZONE SPECJAŁY Pikantny kalafior kiszony 520g
- ZAWSZE GRATIS! ODBIÓR OSOBISTY Po wcześniejszym ustaleniu 0
- ORLEN PACZKA - wpłata na konto 9
- Paczkomaty InPost 12zł 12
- KURIER - wpłata na konto 15
- Kurier pobranie 17
Delikatny, kwaskowaty, pikantny i lekko chrupiący.
Naturalnie intensywny, pełny smaku kiszony kalafior z dodatkiem aromatycznego czosnku, ostrej papryki, chrzanu oraz wyjątkowej soli kłodawskiej, które razem tworzą idealną kompozycję. Prosty skład, najlepsze składniki.
Jest niepasteryzowany, dzięki czemu fermentacja trwa, także po otwarciu może się pienić i gazować. Smak zaskoczył wielu… Spróbuj :)
Nie zawiera octu. Wybieramy najlepsze warzywa, przyprawy i kłodawską sól kamienną niejodowaną. Bez drogi na skróty i oszukiwania.
Pikantny kalafior kiszony jest niskokaloryczny i zawiera bardzo mało cukru, dzięki temu jest świetnym składnikiem różnych diet. Na przykład keto.
Podsumowując pikantny kalafior kiszony jest:
- bez konserwantów
- bez octu
- bez dodatku cukru
- niepasteryzowany
- kiszony naturalnie w kontrolowanej temperaturze
- kiszony z miłością!
Kalafior kiszony ma szerokie zastosowanie w kuchni. Jest lekko chrupiący więc możesz go jeść bezpośrednio ze słoika lub dodać do warzywnej kanapki. Świetny zamiennik niezdrowej żywności, dodawaj go do domowego kebabu lub hamburgerów.
Idealnie wkomponuje się w smaki zup warzywnych nadając im delikatnie kwaśny smak. Możesz go dodać do sałatek, ryżu i innych dań obiadowych.
Dlaczego nasze kiszonki „buzują”? Są niepasteryzowane, czyli fermentacja cały czas trwa. W słoiku widzimy fermentację i działanie bakterii kwasu mlekowego, a to one stoją za najlepszymi wartościami kiszonek. Ich wieczka nigdy nie są zassane. Mogą być wypukłe. Zdarza im się sączyć ze słoika nawet, gdy są zamknięte oraz z niego "wychodzić" po otwarciu.
Czy to oznacza, że są zepsute? Nie, wręcz przeciwnie. Oznacza to, że zostały dobrze, naturalnie ukiszone i fermentacja nie została przerwana. To pożądany efekt.
Skład: Kalafior, woda, czosnek, ostra papryka, chrzan, sól kłodawska
Masa netto: 520 g
Masa netto po odcieku: 270 g
-
Polecamy
-
Produkty podobne