Zrób zakupy do 14:00 - wyślemy tego samego dnia. Darmowe dostawa od 59zł

Dobra Kaloria Owsianka królewska z jabłkami 320g

Dostępność: Duża dostępność
7.63
szt.
Zamówienie telefoniczne: 794262626 Pytanie związane z produktem?
Wysyłka w ciągu: natychmiast
Cena przesyłki:
9
  • ZAWSZE GRATIS! ODBIÓR OSOBISTY Po wcześniejszym ustaleniu 0
  • ORLEN PACZKA - wpłata na konto 9
  • Paczkomaty InPost 12zł 12
  • KURIER - wpłata na konto 15
  • Kurier pobranie 17
Więcej o produkcie
Waga
0.32 kg
EAN:
5903548001759

Owsianka królewska z jabłkami to sposób na wartościowe śniadanie w 2 minuty. 

  • Bez dodatku cukru,
  • Naturalne źródło żelaza, magnezu, selenu,
  • 100% natury, gotowa do spożycia.

DATA WAŻNOŚCI: 14/04/2023

Owsianka królewska z jabłkami jest gotowa do spożycia:

- owsianki nie musisz gotować,
- wystarczy zalać ją gorącą wodą, mlekiem lub napojem roślinnym, zamieszać, po dwóch minutach jest gotowa: smacznego.

1 porcja Owsianki królewskiej z jabłkami zawiera 1,5 - 2 g beta-glukanów, które pomagają w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Korzystne działanie występuje w przypadku spożywania dziennie 3 g beta-glukanów pochodzących z owsa lub jęczmienia. 1 porcja to 64 g. Opakowanie zawiera 5 porcji.

 

  •  Co dobrego w owsiance?*

ŻELAZO

Przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.

SELEN

Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu tarczycy i układu odpornościowego.

* powyższe efekty zdrowotne można osiągnąć spożywając co najmniej 45 g produktu dziennie. Znaczenie ma także zrównoważony sposób odżywiania i zdrowy tryb życia.

  
Składniki: płatki owsiane (74%), ekspandowane nasiona amarantusa, jabłko suszone (9%). Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

 

Wartość odżywcza 100 g
wartość energetyczna 1534 kJ (364 kcal)
tłuszcz 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g
węglowodany 59 g
w tym cukry 5,8 g
błonnik 11 g
białko 12 g
sól 0,13 g
żelazo 4,9 mg (35% RWS)
magnez 156 mg (42% RWS)
selen 25 μg (45% RWS)
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: