Zrób zakupy do 14:00 - wyślemy tego samego dnia. Darmowe dostawa od 59zł

CZOSNEK KISZONY 300 G M.SZNAJDER,

CZOSNEK KISZONY 200 G ( MICHAŁ SZNAJDER )

Dostępność: Duża dostępność
13.99
szt.
Zamówienie telefoniczne: 794262626 Pytanie związane z produktem?
Wysyłka w ciągu: natychmiast
Cena przesyłki:
9
  • ZAWSZE GRATIS! ODBIÓR OSOBISTY Po wcześniejszym ustaleniu 0
  • ORLEN PACZKA - wpłata na konto 9
  • Paczkomaty InPost 12zł 12
  • KURIER - wpłata na konto 15
  • Kurier pobranie 17
Więcej o produkcie
Waga
0.3 kg
EAN:
5906660038344

Nasze kiszonki są żywe, niepasteryzowane, a co za tym idzie bakterie powstałe podczas fermentacji cały czas pracują,
kiszonki należy przechowywać w lodówce, paczki wysyłamy od poniedziałku do czwartku, żeby czas pobytu poza lodówką był jak najkrótszy, a po otrzymaniu paczki należy je jak najszybciej przenieść do lodówki,
- w czasie wysyłki wieczka od słoików mogą napuchnąć, kiszonki mogą syczeć a nawet wyciekać ze słoików - nie jest to ich wada a świadczy tylko o tym, że bakterie są żywe i cały czas pracują - po przeniesieniu do lodówki proces powinien się uspokoić. Czosnek kisimy podobnie do ogórków. Do czosnku z własnych pól dodajemy koper i zalewę z kłodawską solą kamienną. To zdrowa przekąska, dodatek do dań głównych, świetnie smakuje też z dipami i hummusem. Niepasteryzowany czosnek kiszony to naturalny antybiotyk, z bogactwem bakterii probiotycznych, które korzystnie wpływają na florę bakteryjną jelit i usuwają toksyny i eliminują bakterie chorobotwórcze. Czosnek jest niepasteryzowany. Należy przechowywać go w lodówce (w zalewie, w zamkniętym pojemniku). Przed spożyciem wymaga obrania ze skórki (dzięki kiszeniu łupinka bardzo łatwo odchodzi.

Składniki:
czosnek, woda, koper, sól kamienna z Kłodawy

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna - 38 kj / 9 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,7 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - g
Białko - 0,6 g
Sól - 2,6 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: