Zrób zakupy do 14:00 - wyślemy tego samego dnia. Darmowe dostawa od 59zł

Baton zbożowy Bakalland BA! 5 zbóż truskawka i quinoa Batonik

Dostępność: Duża dostępność
1.99 2.59 -23%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
2.59
szt.
Zamówienie telefoniczne: 794262626 Pytanie związane z produktem?
Wysyłka w ciągu: natychmiast
Cena przesyłki:
9
  • ZAWSZE GRATIS! ODBIÓR OSOBISTY Po wcześniejszym ustaleniu 0
  • ORLEN PACZKA - wpłata na konto 9
  • Paczkomaty InPost 12zł 12
  • KURIER - wpłata na konto 15
  • Kurier pobranie 17
Więcej o produkcie
Waga
0.03 kg
EAN:
5900749624848

Receptura batonów zbożowych Bakalland BA! 5 zbóż truskawka i quinoa została stworzona dla konsumentów, którzy żyjąc w biegu nie chcą rezygnować z wartościowych przekąsek. Przyzwyczajeni do wielozadaniowości oczekują, że produkt spożywczy będzie uniwersalny i jednocześnie pełen składników odżywczych oraz natychmiast gotowy do spożycia. Batony BA! bez dodatku cukru wpisują się także w potrzebę włączania do diety zbóż, nasion i ziaren w jak najczystszej, ale nadal wygodnej i smacznej formie. Stworzone z najwyższej jakości chrupiących zbóż – owsa, pszenicy, jęczmienia, żyta i ryżu – z dodatkiem liofilizowanej truskawki oraz ziaren quinoa stanowią doskonałe uzupełnienie diety. Pozbawione są syropu glukozowego oraz tłuszczów utwardzonych. Batony zawierają dodatek naturalnego błonnika – inuliny, wytwarzanej z korzenia cykorii, która wspiera funkcjonowanie korzystnej mikroflory układu pokarmowego.

 

Skład: Składniki zbożowe 45% (płatki owsiane pełnoziarniste, grys kukurydziany, ziarno pszenicy, ryż, mąka pszenna, mąka ryżowa, kasza kukurydziana, otręby pszenne, ziarno żyta krojone, ziarno owsa krojone, kasza jęczmienna), inulina, maltodekstryna, substancja wiążąca: maltitole; prażone nasiona komosy ryżowej (quinoa) 4,5%; truskawki liofilizowane kawałki 3,8%; olej palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; naturalny aromat truskawkowy; sól.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: